Celerová polévka s mrkví a paprikou
Vydatná polévka plná zeleniny, která s pečivem lehce nahradí oběd či večeři. Lahůdkové droždí se používá na zvýšení biologické hodnoty jídla. Přidá jídlům plnou a výraznou chuť. Je vynikajícím pomocníkem při vegetariánském vaření.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 145 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,03 g |
Tuky | 11,88 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 25,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Moje poznámka
Celerová polévka s mrkví a paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk8LK
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 36 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 44 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej olivový,
celer,
paprika čerstvá bílá,
mrkev,
brambory,
pasta rajčatová,
sůl,
pepř mletý,
droždí lahůdkové,
cibulka,
libeček
Komentáře (5)