Zeleninová polévka s rýží a vejci
V horkých letních dnech stačí mnohdy k obědu sytá polévka. Tato je plná zeleniny, s vložkou předem uvařené rýže. Vejce doplní důležité bílkoviny a polévka pak bude plnohodnotným lehkým pokrmem. Bez dlouhého stání u sporáku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 560 kJ / 1 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,18 g |
Tuky | 41,24 g |
Vláknina | 13,49 g |
Cholesterol | 673 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 188,86 g |
Postup přípravy
Zeleninové polévky - oblíbené recepty
Zveřejněno 14. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka s rýží a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QYn
Moje poznámka
Zeleninová polévka s rýží a vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QYn
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 7 hodinami
Suroviny:
mrkev,
celer,
brambory,
cibule,
česnek,
libeček,
máslo,
olej,
vývar masový,
pepř mletý,
sůl,
vejce,
rýže,
libeček
Komentáře (5)
Vzorně popsaný postup a množství surovin,máš jedničku s hvězdičkou, Drahuško