Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák s jarní cibulkou a fazolemi

Květák nejenže dobře chutná, ale navíc je skvělým zdrojem vitamínů, draslíku a vápníku. V kombinaci s fazolemi, jarní cibulkou, zapečený pod sýrovou krustou chutná tak skvěle, že se po něm během chvíle jen zapráší.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

21. 8. 2023 15:16

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 819 kJ / 674 kcal
Bílkoviny51,49 g
Tuky40,04 g
Vláknina4,21 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,13 g
Sacharidy24,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majkaa Majkaa

27. 8. 2023 14:24

Dala jsem zelené fazolky<3

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 8. 2023 17:46

:-)<3:yes::yes: recept se mi líbí :-K

Bayta (moderátorka)

21. 8. 2023 17:34

Květák s fazolemi jsem ještě neochutnala, určitě vyzkouším :-) Pěkný recept.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, fazole červené, cibulka jarní, rajče, vejce, sýr nastrouhaný, olej olivový, tuk, strouhanka, sůl, pepř mletý, paprika sušená uzená

TopRecepty.cz

Zapečený květák s jarní cibulkou a fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68W7n