Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa s fenyklovým pyré

Fenykl je fantastická zelenina, kterou známe nejen jako surovinu, ale i jako koření na zmírnění trávicích problémů. Fenykl se ale skvěle hodí i jako příloha místo brambor nebo jako výborné vegetariánské jídlo.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

13. 9. 2023 14:16

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 993 kJ / 715 kcal
Bílkoviny163,10 g
Tuky7,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

13. 9. 2023 16:52

Marie Svarcova: Děkuji Maruško. Někdo ho nemusí, ale nám chutná, má zajímavou chuť. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

13. 9. 2023 16:46

:-)<3:yes::yes: fenykl mám ráda na všechny způsoby , určitě udělám i tuto dobrotu :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kuřecí, omáčka sojová, máslo, sůl, pepř mletý, fenykl, smetana ke šlehání, žampióny

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa s fenyklovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkqnA