Kakaové řezy s mascarpone - šlehačkovým krémem
Pro milovníky sladkého a obzvlášť kakaového máme skvělý tip. Nadýchaný piškotový korpus je pokrytý vrstvou božského lahodného krému z Mascarpone, šlehačky a zakysané smetany. Zdobení je na vaší fantazii, ale čokoládovou polevou určitě nic nezkazíte.
Suroviny pro 1 plech
plech 32x23 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 893 kJ / 4 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,02 g |
Tuky | 281,45 g |
Vláknina | 29,90 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 273,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kakaové řezy s mascarpone - šlehačkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYgAR
Moje poznámka
Kakaové řezy s mascarpone - šlehačkovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OYgAR
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 52 minutami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 23 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Elis_131 před 17 minutami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 30 minutami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 50 minutami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 53 minutami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 57 minutami
Cuketové brownies
verisek08 před 3 hodinami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 3 hodinami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 4 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 4 hodinami
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 5 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
voda,
olej slunečnicový,
mouka hladká,
kypřící prášek,
kakao,
mascarpone,
smetana ke šlehání,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
kakao,
poleva čokoládová,
zdobení
Komentáře (5)