Domácí pecen
Na povrchu křupavý a uvnitř nadýchaný a vláčný čerstvý chléb dokáže nejen potěšit chuťové pohárky, ale také provonět dům. Těsto můžete zadělat ručně nebo za pomoci domácí pekárny. Posypat kmínem a lněným semínkem a šup s ním do trouby.
Suroviny pro 4 kusy
Chléb má po upečení 1600 g
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 275 kJ / 4 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,48 g |
Tuky | 59,28 g |
Vláknina | 72,31 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 6,54 g |
Sůl | 16,24 g |
Sacharidy | 736,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pecen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z68PQ
Moje poznámka
Domácí pecen
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z68PQ
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 12 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 12 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 13 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 14 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 15 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 17 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 18 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 18 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 19 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 19 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 19 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 20 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 20 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
voda,
sůl,
kmín celý,
droždí,
olej,
cukr,
vejce,
kmín celý,
semínka lněná,
ocet
Komentáře (2)