Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí pecen

Na povrchu křupavý a uvnitř nadýchaný a vláčný čerstvý chléb dokáže nejen potěšit chuťové pohárky, ale také provonět dům. Těsto můžete zadělat ručně nebo za pomoci domácí pekárny. Posypat kmínem a lněným semínkem a šup s ním do trouby.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 35 min

105 min (70 min příprava + 35 min tepelná úprava)

8. 10. 2023 12:08

Suroviny pro 4 kusy

4 kusy

Chléb má po upečení 1600 g

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 275 kJ / 4 129 kcal
Bílkoviny126,48 g
Tuky59,28 g
Vláknina72,31 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 6,54 g
Sůl16,24 g
Sacharidy736,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chléb je naprosto luxusní

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka žitná chlebová, voda, sůl, kmín celý, droždí, olej, cukr, vejce, kmín celý, semínka lněná, ocet

TopRecepty.cz

Domácí pecen

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z68PQ