Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Jednoduchá žampionová směs vhodná jako samostatný pokrm nebo jako omáčka k masu. Orestované žampiony spojíme se smetanovou omáčkou, kterou nám přirozeně zahustí cibule. Chutě volte podle sebe, můžete omáčce přidat také pálivost.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 839 kJ / 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,68 g |
| Tuky | 57,41 g |
| Vláknina | 13,19 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 736 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 21,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g6p
Moje poznámka
Žampionové ragú s paprikovou smetanovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5g6p
Nejnovější recepty
Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek podle Mirka Kaliny
Přidáno před 42 minutami
Kuřecí paličky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 12 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
lunav1 před 55 minutami
Hrníčková bábovka
lunav1 před 56 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
alena.kyp před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
Atilla před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 11 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 11 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 12 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 13 hodinami
Suroviny:
žampióny,
slanina,
olej olivový,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
hořčice,
pasta papriková,
vývar masový,
smetana,
petrželka
Komentáře (1)