Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trnkový grog

Zimní čas zrovna pobízí k vyzkoušení alkoholických i nealkoholických míchaných nápojů. Nejlépe zatepla konzumovaných. Dopřejte si luxusnější verzi grogu s použitím netradičních přísad. Nebudete litovat.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 17 min Doba přípravy: 2 min Doba tepelné úpravy: 15 min

17 min (2 min příprava + 15 min tepelná úprava)

26. 1. 2024 13:29

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie409 kJ / 98 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Asi vás bude zajímat, co je ten Troussepinéte. Jedná se o francouzský vermut, který se vyrábí z mladých výhonků u nás hojně rostoucí Trnky obecné. V Troussepinéte jdou nejvíce cítit pražené mandle, takže kdo máte rád onu chuť a aroma pražených mandlí v kombinaci s našim Tuzemákem, tento grog je přesně pro vás.

Existují dvě základní varianty Troussepinéte:

Bílý - chuť a aroma do pražených mandlí

Červený - u toho typu dostáváme višňové až griotkové aroma

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: voda, rum, citron, cukr třtinový, skořice, koření hřebíček, badyán

TopRecepty.cz

Trnkový grog

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6PVK