Dvoubarevný hrnkový dort
Tento krásný dort připravíme ze dvou druhů korpusů, jeden ochutíme strouhanou kokosovou tyčinkou a kakaem. Pokapeme je rumem, potřeme směsí z lesního ovoce a pařížským krémem. Povrch dortu ozdobíme tvarohovým krémem, kokosem, marcipánem a čokoládovými ozdobami.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 52 553 kJ / 12 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,96 g |
Tuky | 519,23 g |
Vláknina | 43,23 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 4,56 g |
Sacharidy | 1 731,30 g |
Postup přípravy
Přiklopíme na sebe a trochu dlaněmi přitlačíme. Krok 5: Tvaroh dáme do šlehací nádoby, vlijeme smetanu a přidáme cukr. Ručním šlehačem vyšleháme dotuha. Tímto potřeme povrch a strany dortu. Pak posypeme kokosem. Krok 6: Dort ozdobíme marcipánovými růžičkami a lístky, kuličkami Raffaello a čokoládovými ozdobami.
Zveřejněno 28. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvoubarevný hrnkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR09l
Moje poznámka
Dvoubarevný hrnkový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR09l
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
mléko,
vejce,
prášek do pečiva,
olej,
kakao,
čokoláda margot,
máslo,
mouka,
smetana ke šlehání,
čokoláda na vaření,
ovoce mražené,
cukr,
voda,
pudink vanilkový,
korpus,
tvaroh plnotučný,
smetana ke šlehání,
cukr,
kokos,
marcipánové kytičky,
zdobení čokoládové,
Komentáře (3)