Perník s kofolou
Kyprý perník se zajímavým druhem přidané tekutiny na vás čeká v našem receptu. Rychlá varianta oblíbeného moučníku, kterou stačí pouze na závěr dozdobit čokoládovou polevou a může směřovat na talířky k vašim milým.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 231 kJ / 3 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,01 g |
Tuky | 67,52 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 567,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy prosejeme mouku, přidáme cukr, kypřicí prášek, kakao, olej a vejce. Včas vyhřejeme troubu na 180 °C.
Krok 2: Promícháme suroviny na těsto, nakonec vmícháme kofolu. Vlijeme do pekáčku vyloženého pečicím papírem.
Krok 3: Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme asi 25 minut. Stupeň propečení zkoušíme vpíchnutím špejle. Po vyjmutí musí být suchá. Vychladlý perník polijeme čokoládovou polevou.
Zveřejněno 11. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
Moje poznámka
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
Nejnovější recepty
Makovec pro diabetiky
Přidáno před 9 hodinami
Smažené rýžové nudle
Přidáno před 13 hodinami
Pepřová omáčka s gorgonzolou
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené palačinky se zeleninovo-masovou náplní
Přidáno před 20 hodinami
Roláda z kuřecích prsních řízků
Přidáno před 20 hodinami
Veselé košíčky s kytičkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Frana74 před 9 hodinami
Letní kuře z jednoho pekáčku
Eli58 před 11 hodinami
Hrnková bábovka "mrkev-ananas"
wakrim před 12 hodinami
Indiánské plecko
Vladka7155 před 12 hodinami
Kachní prsa v limetovo - citronové marinádě
Sahula před 12 hodinami
Asijská kachní prsa
Sahula před 12 hodinami
Pikantní medová žebra
Alenka87 před 13 hodinami
Vepřová roláda na středomořský způsob
Eva_Eva před 13 hodinami
Okurkový salát
Falcone před 14 hodinami
Koleno vepřové, vařené a pečené
Falcone před 14 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
vejce,
kakao holandské,
prášek do perníku,
olej rostlinný,
poleva čokoládová
Komentáře (5)