Vepřový plátek z krkovice na žampionech, zelenině a smetaně v papiňáku
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Uvařte třeba vepřovou krkovici se smetanovou omáčkou se žampiony a zeleninou. Za pomoci tlakového hrnce to zvládnete za necelou hodinu. Maso bude krásně šťavnaté a omáčka bude mít plnou chuť.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 116 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
Tuky | 44,17 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek z krkovice na žampionech, zelenině a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk2Kz
Moje poznámka
Vepřový plátek z krkovice na žampionech, zelenině a smetaně v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk2Kz
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 6 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 8 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
žampióny,
cibule,
okurky sterilované,
paprika,
voda,
smetana,
solamyl,
pepř čtyř barev,
olej,
bylinky zelené
Komentáře (3)