Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Nechte se unést chutí Itálie touto omáčkou. Buďte kreativní a vyberte si variantu s kousky lahodného masa, nebo si pochutnejte na podobě vegetariánské. Svěží a aromatická omáčka se skládá z čerstvé zeleniny a plnotučného sýra, které se krásně propojí s jemností těstovin.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 362 kJ / 1 282 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,49 g |
Tuky | 45,46 g |
Vláknina | 21,64 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 171,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMJ9
Moje poznámka
Těstoviny se zelenou omáčkou s masem i bez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADMJ9
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 8 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 10 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 7 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
špenát baby,
brokolice,
cuketa,
cibule,
česnek,
olej olivový,
ghee,
sůl,
pepř mletý,
koření polévkové,
smetana,
parmazán
Komentáře (3)