Piškotová bublanina z celozrnné mouky

Jaromira18 Kuchařka: Jaromira18

Moučníky , Řezy s ovocem, bublaniny 0 názorů

Suroviny

4 vejce
80 g třtinového cukru
115 g pšeničné celozrnné mouky
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve vymažeme a vysypeme formu. Do jedné mísy dáme bílky a ušleháme tuhý sníh. Ve druhé míse ušleháme žloutky a třtinový cukr do tuhého krému. Do ušlehaných žloutků přidáme 1/4 sněhu, mouku a prošleháme. Naposledy lehce vmícháme zbytek sněhu.

  2. Těsto rozetřeme do formy dlouhé 32 cm, široké 24 cm a poklademe jahodami a meruňkami (třešněmi atd.) Dáme péct do předem vyhřáté trouby na 170 °C do zlatova. Pečeme 35 -40 minut, podle toho, jak peče trouba.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 122 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Piškotová bublanina z celozrnné mouky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: merunková piškotová bublanina meruňková bublanina z celozrnné mouky bublanina z celozrnné mouky celozrnná nadýchaná bublanina

Zapomněl/a jsem heslo