Bramborové zrazy (opékané bochánky) plněné masem
Brambory s masem jsou prostě klasikou v jakékoli formě. V tomto receptu najdete inspiraci na bramborové zrazy, tedy opékané plněné placky. Jejich náplní bude právě mleté vepřové maso se zeleninou. K podávání doporučíme také zakysanou smetanu.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,66 g |
Tuky | 45,11 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 146,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso na plnění lze použít také vařené nebo pečené. Tradiční recepty na bramborové zrazy prý často používají v nádivce syrové maso ale je důležité opékat déle, aby se maso stihlo důkladně propéct. Recept mám od tchyně mého spolužáka dovezený až od slovensko-polských hranic.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 22:40
5. 4. 2024 21:30
5. 4. 2024 08:14
5. 4. 2024 07:26
4. 4. 2024 10:00
4. 4. 2024 09:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chowder s treskou
Přidáno před 1 hodinou
Pórkové koláčky se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Květákové ragú s čočkou a rajčaty
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkové vlnobití
Přidáno před 6 hodinami
Kynutý závin s hruškami a nektarinkami
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chowder s treskou
Moanka uvařila před 15 minutami
Babiččiny smažené bavorské vdolečky
Vendy-N uvařila před 2 hodinami
Panenka s červenou čočkou
Moanka uvařil před 2 hodinami
Žampiónová polévka
Moanka uvařil před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Nat124 uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
RenataMaresova uvařila před 3 hodinami
Minutková krůtí játra
Eva_H uvařila před 3 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Surmei uvařila před 3 hodinami
Pikantní masové miniplacičky
Moanka uvařila před 3 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Kristof uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Anna a Kamila sekly s prací v korporátu a zdravotnictví a začaly péct chleba. Dnes se na jejich krkonošské bochníky stojí fronty
Bramborový salát a časté chyby při jeho přípravě: Poradíme, jak jim předejít
Další recepty
Suroviny: brambory moučné, mouka hrubá, škrob bramborový, smetana, máslo, vejce, cibule, máslo, sůl, pepř, maso vepřové, cibule, mrkev, vejce, sůl, pepř mletý
Bramborové zrazy (opékané bochánky) plněné masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7r5
6 názorů