Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Jedním z typicky letních pokrmů jsou plněné paprikové lusky s rajčatovou omáčkou. Zeleninu zpravidla sesbíráme na zahrádce a dodá nám tak typickou chuť a vůni. Celý pokrm je pak připraven a upečen v elektrické zapékací nádobě.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 802 kJ / 1 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,51 g |
| Tuky | 55,16 g |
| Vláknina | 18,55 g |
| Cholesterol | 432 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,78 g |
| Sacharidy | 45,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpr1R
Moje poznámka
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpr1R
Nejnovější recepty
Pošírovaný siven podle Marka Raditsche
Přidáno před 25 minutami
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 55 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 50 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 50 minutami
Buchty na páře
Merylas před 50 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 51 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 51 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 51 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 1 hodinou
Suroviny:
lusk paprikový,
cibule,
rajče,
bobkový list,
koření nové koření,
voda,
passata rajčatová,
máslo,
sůl,
smetana sladká,
plec vepřová,
cibule,
česnek granulovaný,
majoránka,
smetana sladká,
pepř mletý,
sůl,
cukr
Komentáře (5)
Já do náplně rýži nedávám,nikdo z rodiny to nemá rád,ale to je opravdu o zvyku