Polévka z „máslových” fazolí
Talíř polévky s fazolemi a klobásou hravě nahradí plnohodnotný oběd a může být i sytou „chlapáckou” večeří. Stačí den předem namočit fazole a druhý den věnovat pár minut vaření. Uspokojivým výsledkem si můžete být jisti.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,30 g |
| Tuky | 106,67 g |
| Vláknina | 66,93 g |
| Cholesterol | 252 mg |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,05 g |
| Sacharidy | 225,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z „máslových” fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xl8
Moje poznámka
Polévka z „máslových” fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xl8
Nejnovější recepty
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 3 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 5 hodinami
Kuře na slanině s jalovcem
Přidáno před 6 hodinami
Krém z pečeného česneku
Přidáno před 7 hodinami
Vlašské ořechy v karamelu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 4 minutami
Citronové tartaletky
Routeu před 19 minutami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 1 hodinou
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 2 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 2 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Michal.Kuchnik před 2 hodinami
Domácí langoše
kara13 před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
doval před 3 hodinami
Suroviny:
fazole,
voda,
slanina,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
klobása,
smetana 33%,
saturejka,
majoránka čerstvá,
česnek
Komentáře (9)
Bôb je niečo úplne iné, také ploché svetlohnedé fazule so silnou šupkou. Momentálne doma bôb nemám, zvyknem iba uvariť a vytláčame rovno do úst. Pred pár rokmi som aj sadila, zelený chutí ako hrášok.
Tyhle obrovské fazole, které jsem použila v receptu, jsem ale zatím nikde v Česku nekoupila. Je to škoda, protože jsou opravdu lahodné!