Bylinková kuřecí jatýrka na víně
Připravte si minutková drůbeží játra. Mohou být třeba lehkou letní večeří, která nevyžaduje dlouhou tepelnou úpravu. Víno, kečup a kysaná smetana jídlo mírně okyselí, sójová omáčka ochutí a přidá nasládlou chuť.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 622 kJ / 1 344 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,39 g |
Tuky | 62,85 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 2,53 g |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,01 g |
Sacharidy | 49,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/829qr
Moje poznámka
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/829qr
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 42 minutami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 5 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 7 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 7 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 9 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
cibule,
víno portské,
sůl,
pepř mletý,
olej,
tymián,
rozmarýn,
česnek,
kečup sladký,
omáčka sojová sladká,
omáčka worcesterová,
máslo,
smetana zakysaná,
petrželka zelená
Komentáře (4)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0