Smažené grundle a řecký salát
Malé rybičky v paprikovém těstíčku jsou po usmažení skvěle křupavé. Podáváme je pokapané citronovou šťávou se svěžím salátem z paprik, rajčat, okurky a oliv, který ozdobíme kostičkami sýru feta.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 068 kJ / 1 928 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,93 g |
| Tuky | 181,45 g |
| Vláknina | 9,22 g |
| Cholesterol | 135 mg |
| Sodík | 4,62 g |
| Sůl | 11,50 g |
| Sacharidy | 41,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené grundle a řecký salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89NA
Moje poznámka
Smažené grundle a řecký salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M89NA
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 11 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 8 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 12 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 13 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 14 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 15 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 16 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 16 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 16 hodinami
Suroviny:
grundle,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
citron,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
okurka čerstvá,
cibule červená,
sýr feta,
olivy černé,
koření oregáno,
olej olivový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.