Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 447 kJ / 107 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,94 g |
| Tuky | 0,83 g |
| Vláknina | 8,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 19,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Moje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Nejnovější recepty
Těstoviny s kořeněnou dýní
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné lívanečky podle Anety Vignerové
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí maso se žampiony a zeleninou na másle
Přidáno před 7 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Bramboračka s hlívou ústřičnou
Přidáno před 9 hodinami
Krůtí na medu
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Záhorácký závitek
Lenka95 před 13 minutami
Jedlé kaštany pečené
Lenka95 před 19 minutami
Buši nová rajská
Diesel před 21 minutami
Zapečený sýrový květák
Milahu před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
Filipsimek před 2 hodinami
Vepřové dušené maso s mrkví a slaninovou tarhoňou
Denade před 3 hodinami
Kančí se šípkovou omáčkou
DavidLute před 3 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 3 hodinami
Kynutá bábovka s perníkovou náplní
Covecka před 3 hodinami
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
Veronika235 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh recept,
jak dlouho se pece pstruh,
ryba na tymiánu,
recepty pstruh,
recept pstruh,
jak dlouho péct rybu,
pečení pstruha,
pstruh pečený v troubě,
pečený pstruh v troubě,
pstruh na timiánu,
jak dlouho péct pstruha v troubě,
jak péct pstruha,
pečený pstruh recept,
pstruh s tymiánem,
jak dlouho peceme pstruha,
pstruh,
pstruh na másle tymián,
ryba tymian
Suroviny:
pstruh,
česnek,
tymián,
citron,
mouka hladká,
máslo,
pepř bílý mletý,
sůl
Komentáře (18)
Jinak samozřejmě voňavému receptu