Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 447 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 0,83 g |
Vláknina | 8,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Moje poznámka
Pstruh na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQ4m
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 3 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
pstruh recepty,
jak dlouho péct pstruha,
pstruh recept,
jak dlouho se pece pstruh,
ryba na tymiánu,
recepty pstruh,
recept pstruh,
jak dlouho péct rybu,
pečení pstruha,
pstruh pečený v troubě,
pečený pstruh v troubě,
pstruh na timiánu,
jak dlouho péct pstruha v troubě,
jak péct pstruha,
pečený pstruh recept,
pstruh s tymiánem,
jak dlouho peceme pstruha,
pstruh,
pstruh na másle tymián,
ryba tymian
Suroviny:
pstruh,
česnek,
tymián,
citron,
mouka hladká,
máslo,
pepř bílý mletý,
sůl
Komentáře (18)
Jinak samozřejmě voňavému receptu