Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Moje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 17 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 9 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 12 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 13 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 13 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 14 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 16 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 16 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 19 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Tématické fráze:
rizoto recept,
rizoto,
jak uvařit rizoto,
recept rizoto,
rizoto s lunchmeatem,
rizoto z lunchmeatu,
dušené rizoto,
rizoto v tlakovém hrnci,
recepty rizoto,
rizoto z vařeného masa,
rizoto z pečeného masa,
rizoto s lunchmeat,
lunchmeat recept,
lunchmeat recepty,
rizoto s vepřovou konzervou,
rizoto v pomalém hrnci,
rizoto lunchmeat,
rizoto ze zbytků masa,
lunchmeat s rýží,
rizoto-recept
Suroviny:
rýže,
lunchmeat,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sůl,
paprika čerstvá červená
Komentáře (17)
Elizo, když si porovnáte fotky, je jasné,že má Mirca pravdu. Není to detail nějaké rýže,ale přiblížené "riz-otto."
Colombo, to Ti neprošlo.
Vařila jsem například kuřecí maso plněné syrečkem a věděla jsem, že by bylo možné dát fotky stejného jídla k dalším dvěma - v podstatě stejným - receptům. Neudělala jsem to a předpokládám, že by to neudělala většina...
Předchozí komentář jsem asi špatně formulovala.