Podvojanský bulgur se zelím
Tradiční jídlo z pomezí Moravy a Slezska - podvojanský bulgur se zelím. Jednoduché a přitom chutné a rychlé jídlo z bulguru, kysaného zelí a slaniny můžete připravit kdykoliv vás tlačí čas. Směs můžete doplnit dalšími ingrediencemi, například smaženou cibulku nebo bryndzou.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podvojanský bulgur se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87wQ
Moje poznámka
Podvojanský bulgur se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M87wQ
Nejnovější recepty
Květákový řízek
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 12 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý piškotový korpus
HanaOrlova před 2 hodinami
Fazolková polévka na kyselo
Kajkajak před 2 hodinami
Palačinky
supportorlik před 2 hodinami
Banánová bábovka
nericek71 před 3 hodinami
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 4 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Michal.Kuchnik před 5 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 8 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 9 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
TondaJ před 10 hodinami
Suroviny:
bulgur,
zelí kysané,
cukr,
paprika sušená sladká,
slanina,
olej,
česnek,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)