Rychlý silvestrovský sulc
Rychlý silvestrovský sulc je ideální pochoutkou na poslední večer v roce. K přípravě využijete přebytky vařeného masa a vývaru, a dokonce ani zelenina z nakládaných okurek nepřijde nazmar. Tato tradiční lahůdka bude hvězdou každého slavnostního stolu.
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na drobné kousky, mírně osolíme a vložíme do misky.
Krok 2: Slijeme lák z okurek, cibuli a kolečka mrkve (pokud tam jsou) přidáme k masu. Okurky nakrájíme nadrobno a vše promícháme.
Krok 3: Aspik připravíme podle návodu (nebo ve 200 ml horké vody necháme rozpustit želatinu, důkladně zamícháme a dolijeme asi 200 ml zcezeného láku).
Krok 4: Připraveným vlažným aspikem zalijeme maso a dáme do chladu ztuhnout.
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý silvestrovský sulc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73D1w
Moje poznámka
Rychlý silvestrovský sulc
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73D1w
Nejnovější recepty
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 21 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 22 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 56 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 1 hodinou
Ražniči v zapékací misce
Valis před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 2 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 3 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Jahodové poháry
Nickusek před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 4 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 4 hodinami
Suroviny:
koleno vepřové,
okurky sterilované,
želatina,
okurka čerstvá,
sůl
Komentáře (3)