Suchošová rybí pomazánka
Rybičková pomazánka je stálicí mezi svačinovými pochoutkami. Každý má ten svůj osvědčený recept. Vyzkoušet tak můžete i tento, s vajíčky, lahodným tučným tvarohem a sýrem. Na čerstvém pečivu chutná opravdu nejlépe.
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve uvaříme vejce natvrdo. Necháme je vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.
Krok 2: Rybičky v konzervě otevřeme a vylejeme z nich všechen olej, dáme do mísy a vidličkou rozmělníme.
Krok 3: Obě cibule nakrájíme na co nejmenší kousky. Okurku nastrouháme také najemno.
Krok 4: A teď už jen vše smícháme dohromady. Sůl a pepř dáme podle chuti. Pokud máme čerstvou pažitku, můžeme ji do pomazánky také přidat.
Krok 5: Podáváme na chlebu nebo rohlíku.
Zveřejněno 16. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Suchošová rybí pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB152
Moje poznámka
Suchošová rybí pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB152
Nejnovější recepty
Cuketové hranolky
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno 26. 6. 2025 07:48
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 2 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 2 hodinami
Krůtí nudličky se šunkou
Honza62 před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka
Daduse před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
mjanickam před 8 hodinami
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 16 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 18 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 18 hodinami
Suroviny:
rybičky v oleji,
vejce,
tvaroh plnotučný,
sýr tavený,
cibule bílá,
cibule červená,
hořčice plnotučná,
majonéza,
okurka čerstvá,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka
Komentáře (1)