Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Smetanová fazolková polévka s bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Hruškový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Roláda z panenky se šunkou, sýrem a špenátem
Přidáno 20. 9. 2025 11:15:00
Smaženice
Přidáno 19. 9. 2025 20:29:00
Květákový řízek
Přidáno 19. 9. 2025 13:40:02
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno 19. 9. 2025 09:58:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice se smetanou a těstovinami
kamilkamil před 8 minutami
Restovaná zelenina
Vendeliin před 22 minutami
Luxusní a rychlý makovník
renias před 59 minutami
Zapečený sýrový květák
Kamilana před 1 hodinou
Rybí filé se sýrem
AlenaV před 1 hodinou
Jemné domácí houskové knedlíky
Stefi.f před 1 hodinou
Těstoviny s kuřecím masem a špenátem
accent1234@seznam.cz před 1 hodinou
Krůtí plátky na rozmarýnu
Medunkavera před 2 hodinami
Hlíva na rozmarýnu
Medunkavera před 2 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře (1)