Játrová nádivka
Játrová nádivka se šunkou, slaninou a žampiony přijde k chuti jako součást svátečního posezení. Při přípravě vás sice čeká trochu více krájení, ale výsledek stojí za to. Nádivka se peče ve formě na srnčí hřbet, takže se po upečení velmi dobře krájí na úhledné plátky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Moje poznámka
Játrová nádivka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgLL
Nejnovější recepty
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 1 hodinou
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 6 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 8 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 9 hodinami
Černé fazole s rýží a paprikou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 2 minutami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 9 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 17 minutami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 29 minutami
Brokolicová polévka
KetyHu před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
zonoro před 2 hodinami
Zeleninová polévka s tortellini
Kajkajak před 2 hodinami
Zapékané těstoviny s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Výborné jednoduché muffiny
Janina33 před 3 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
vejce,
rohlík,
slanina,
šunka,
žampióny,
vejce,
paprika čerstvá červená,
pažitka,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
koření grilovací,
majoránka,
strouhanka,
tuk
Komentáře (1)