Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Vinnou klobásu si nemusíme dopřát jen o Vánocích, připravit ji můžeme také v průběhu celého roku. Restovaná klobása, podávaná s nasládlým fenyklem a polentou, bude obědem, který vás opravdu dobře zasytí po zbytek dne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Moje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 18 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 19 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové poháry
Nickusek před 46 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 1 hodinou
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 1 hodinou
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 1 hodinou
Kefírový koláč
Renata1101 před 1 hodinou
Palačinky s džemem
kacaba10 před 2 hodinami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 4 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 11 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
fenykl,
olej olivový,
víno bílé,
ocet jablečný,
cukr třtinový,
polenta,
máslo,
pepř pomerančový,
sůl,
olej
Komentáře (3)