Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Vinnou klobásu si nemusíme dopřát jen o Vánocích, připravit ji můžeme také v průběhu celého roku. Restovaná klobása, podávaná s nasládlým fenyklem a polentou, bude obědem, který vás opravdu dobře zasytí po zbytek dne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Moje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Nejnovější recepty
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 4 hodinami
Dietní květák z trouby
Přidáno před 4 hodinami
Jedlé muchomůrky
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninová polévka se slzovkou
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrová omáčka pečená
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Elektronka007 před 31 minutami
Hraběnčiny řezy II.
Lida-veverka před 34 minutami
Extra rychlé lívance
Reveroger před 43 minutami
Masové kuličky v rajské omáčce
Leni1970 před 46 minutami
Segedínský guláš
coolbinsz před 46 minutami
Jablečný šťavnatý koláč
beruska22 před 47 minutami
Cuketová polévka s kuskusem
Andyzvesnice před 49 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
TommyKoci před 1 hodinou
Krůtí plátek v hořčicovo-smetanové omáčce
IRBONA před 1 hodinou
Špenátové špagety se slaninou
Katka2 před 1 hodinou
Suroviny:
klobása vinná,
fenykl,
olej olivový,
víno bílé,
ocet jablečný,
cukr třtinový,
polenta,
máslo,
pepř pomerančový,
sůl,
olej
Komentáře (3)