Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Vinnou klobásu si nemusíme dopřát jen o Vánocích, připravit ji můžeme také v průběhu celého roku. Restovaná klobása, podávaná s nasládlým fenyklem a polentou, bude obědem, který vás opravdu dobře zasytí po zbytek dne.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Moje poznámka
Vinné klobásy s fenyklem a polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kGnz
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 6 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 6 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 8 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 8 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 9 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 9 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 9 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 10 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 10 hodinami
Suroviny:
klobása vinná,
fenykl,
olej olivový,
víno bílé,
ocet jablečný,
cukr třtinový,
polenta,
máslo,
pepř pomerančový,
sůl,
olej
Komentáře (3)