Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 78 kJ / 19 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 4,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKrZ
Moje poznámka
Mrkvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKrZ
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 3 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 5 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 5 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 1 hodinou
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 1 hodinou
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 3 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 3 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 17 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 20 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 21 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 21 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 21 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 20. 5. 2025 10:20
Tématické fráze:
první mrkvička,
malé mrkvičky,
první mrkvička recept,
malá mrkvička,
recept na male mrkvicky,
mrkvička,
male mrkvicky jako priloha,
jak uvarit prvni mrkvicku,
mrkvička recepty,
mrkvička recept,
mrkev jak ji spracovat,
mrkev jak ji spracovat,
první mrkvička příprava,
zavařené malé mrkvičky,
zavařené mrkvičky,
zavarovani dyne,
malé mrkvičky v sladkokyselém nálevu,
male mrkvicky recepty,
malé mrkvička,
jana mrkvičky fotky
Suroviny:
mrkvičky,
cibule,
bobkový list,
česnek,
kopr,
koření nové koření,
pepř,
semínka hořčičná,
voda,
ocet,
cukr krystal,
sůl
Komentáře (9)
...jen je nepředvařuju, krásně potom chrupkají