Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Jemná, do máslové křehkosti dušená telecí líčka v delikátní omáčce, doplněná sametovým bramborovým pyré a kontrastně křupavým pórkem. Recept podle michelinského šéfkuchaře v sobě spojuje italskou preciznost a poctivou kuchařinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Moje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 20 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 23 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 39 minutami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 3 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 12 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 13 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Suroviny:
líčka telecí,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
bobkový list,
demi-glace,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
mléko,
máslo,
sůl,
pórek,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.