Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Jemná, do máslové křehkosti dušená telecí líčka v delikátní omáčce, doplněná sametovým bramborovým pyré a kontrastně křupavým pórkem. Recept podle michelinského šéfkuchaře v sobě spojuje italskou preciznost a poctivou kuchařinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Moje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 6 minutami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 52 minutami
Brokolice s Nivou
Dede. před 59 minutami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 2 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 2 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 3 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 3 hodinami
Vydatná mrkvová polévka s vločkami - i pro nejmenší
jana1974 před 5 hodinami
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Tomas21 před 5 hodinami
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 6 hodinami
Suroviny:
líčka telecí,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
bobkový list,
demi-glace,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
mléko,
máslo,
sůl,
pórek,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.