Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Jemná, do máslové křehkosti dušená telecí líčka v delikátní omáčce, doplněná sametovým bramborovým pyré a kontrastně křupavým pórkem. Recept podle michelinského šéfkuchaře v sobě spojuje italskou preciznost a poctivou kuchařinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Moje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 4 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 22 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Jahodová palačinková roláda
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smoothie s jablkem a nektarinkou
Valis před 30 minutami
Královské žampiony
Valis před 1 hodinou
Zelnačka podle mojí maminky
limosek před 1 hodinou
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 10 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 13 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 16 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 18 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 19 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 19 hodinami
Suroviny:
líčka telecí,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
bobkový list,
demi-glace,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
mléko,
máslo,
sůl,
pórek,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.