Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Jemná, do máslové křehkosti dušená telecí líčka v delikátní omáčce, doplněná sametovým bramborovým pyré a kontrastně křupavým pórkem. Recept podle michelinského šéfkuchaře v sobě spojuje italskou preciznost a poctivou kuchařinu.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Moje poznámka
Dušená telecí líčka s bramborovým pyré a křupavým pórkem podle Giancarlo Perbellini
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n587l
Nejnovější recepty
Karpatské lečo
Přidáno před 23 minutami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 2 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 4 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 5 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí karbanátky s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekové bagety
Bretik před 6 minutami
Domácí kmínový chleba
Palenka před 13 minutami
Muffiny s lesním ovocem
marepavla před 17 minutami
Pizza na celý plech
Bazo66 před 34 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Rosiwannabe před 52 minutami
Polévka koprová - kulajda
coolbinsz před 56 minutami
Salát s brokolicí
esstelle před 1 hodinou
Polníčkový salát
esstelle před 1 hodinou
Drobenkový tvarohový koláč
Garpik před 1 hodinou
Suroviny:
líčka telecí,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
rozmarýn,
bobkový list,
demi-glace,
olej olivový extra virgin,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
mléko,
máslo,
sůl,
pórek,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.