Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Karí patří mezi oblíbené pokrmy z indické kuchyně. I u nás zdomácnělo. Bezmasé, avšak výživné, kari můžeme připravit z cizrny, rajčat a kokosového mléka. Skvěle jej dochutí směs aromatického a pro kari typického koření.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0REXL
Moje poznámka
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0REXL
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 4 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 5 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 9 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 38 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 4 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 4 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 5 hodinami
Kedlubny s mrkví a hráškem na česneku
juannita před 6 hodinami
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 7 hodinami
Suroviny:
cizrna sterilovaná,
rajče loupané,
ghee,
římský kmín mletý,
kurkuma,
koření garam masala,
cibule,
mléko kokosové,
skořice mletá,
sůl,
cukr třtinový
Komentáře (1)