Bramborák s uzeným masem a zelím
Bramboráky jsou tradiční česká specialita, která potěší svou plnou chutí. Jemně nastrouhané brambory se smíchají s česnekem, kořením, kysaným zelím a uzeným masem a po usmažení vznikají zlatavé, křupavé placky, kterým odolá málokdo.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák s uzeným masem a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER1vv
Moje poznámka
Bramborák s uzeným masem a zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER1vv
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 10 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 21 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 21 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová topinka
VendaS před 9 minutami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 30 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 1 hodinou
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 5 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 7 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 7 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 7 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
vejce,
mléko,
maso uzené,
česnek,
cibule,
mouka hladká,
pepř mletý,
majoránka,
kmín celý,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)