Kvašené zelí
Kvašené zelí je tradiční česká delikatesa, která je nejen chutná, ale i zdravá. Přirozeným kvašením se z něj stává bohatý zdroj vitamínu C a probiotik. Skvěle doplní hlavní jídla, uzeniny i pečené maso a vydrží v lednici nebo spíži dlouhé týdny.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82W0l
Moje poznámka
Kvašené zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82W0l
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 11 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno před 21 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Škvarečky z bedel
lukadu před 35 minutami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 58 minutami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 1 hodinou
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 2 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 2 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 4 hodinami
Hovězí roštěná podle prababičky Anežky
Zdencek před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
Falp. před 4 hodinami
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
sůl mořská,
kmín celý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.