Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě jsou skvělým způsobem, jak uchovat chuť podzimu na pozdější měsíce. Jsou ideální do štrůdlu, buchet, koláčů nebo jen tak k snídani s jogurtem. Jejich příprava je velice snadná.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Moje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Nejnovější recepty
Segedín se slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Slaný závin se zelím
Přidáno před 2 hodinami
Kachní stehna na česneku
Přidáno před 3 hodinami
Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Krevety v omáčce s paprikami a cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé domácí housky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 7 minutami
Ořechová bábovka
Romanka67 před 2 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Koblych před 2 hodinami
Chutné vafle
Jitka86 před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Innamiya před 4 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 12 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 15 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 15 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 16 hodinami
Suroviny:
jablko
Komentáře (1)