Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě jsou skvělým způsobem, jak uchovat chuť podzimu na pozdější měsíce. Jsou ideální do štrůdlu, buchet, koláčů nebo jen tak k snídani s jogurtem. Jejich příprava je velice snadná.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Moje poznámka
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBxW
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 15 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno před 21 hodinami
Květáková polévka
Přidáno 25. 9. 2025 11:02:01
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno 25. 9. 2025 09:00:02
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 29 minutami
Ořechový pletenec
skahanka před 31 minutami
Jablečný koláček
Majkaa před 58 minutami
Lehký jablečný moučník
renali před 1 hodinou
Losos s černou čočkou
Paion před 1 hodinou
Hrášková polévka
trdlo před 1 hodinou
Krůtí miniřízečky v kari těstíčku
degres58 před 1 hodinou
Ovocné knedlíky z pařeného těsta
Janicee před 3 hodinami
Dvoubarevná dýňová bábovka
Janicee před 3 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
weissova123 před 3 hodinami
Suroviny:
jablko
Komentáře (1)