Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře kung-pao

Vychutnejte si lahodný asijský pokrm v podobě kuřecího kung-paa, kde křehké kousky kuřete, pórek a feferonky splynou v pikantní sójové omáčce. Skvělá volba pro všechny, kdo mají rádi výraznou chuť a syté jídlo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Solamyl přelijeme třemi lžícemi studené vody‚ kterou po deseti minutách slijeme. Krok 2: Maso nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Feferonky rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme nadrobno. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Krok 3: Vejce rozmícháme se solamylem a osolíme. Do směsi vložíme kuřecí maso, promícháme a necháme dvacet minut odležet. Krok 4: Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka opečeme. Krok 5: Přidáme česnek, feferonky, pórek a vše krátce osmahneme. Zalijeme vodou, sójovou omáčkou, promícháme a ještě chvilku prohřejeme. Krok 6: Hotový pokrm můžeme podávat s rýží.

TIP: Květákové kung pao pro vegetariány

Zveřejněno 25. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře kung-pao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2RBM

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře kung-pao

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2RBM

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso kuřecí, solamyl, voda, vejce, sůl, česnek, pórek, olej, feferonka, omáčka sojová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu