Slovenský skopový guláš
Skopové maso je známé svou výraznou vůní a chutí. Z tohoto ne příliš často využívaného druhu masa můžeme připravit guláš, okořeněný česnekem a mletou sladkou a pálivou paprikou, které potlačí vůni tohoto masa. Díky pomalému dušení bude maso krásně měkké.
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slovenský skopový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9Ql
Moje poznámka
Slovenský skopový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9Ql
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 1 hodinou
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Přidáno před 5 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 25 minutami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 28 minutami
Domácí houstičky
Vratis před 29 minutami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 53 minutami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 54 minutami
Salátový losos
Kajkajak před 56 minutami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina
pesskecupem před 1 hodinou
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 1 hodinou
Bramborové krokety
rybarka007 před 1 hodinou
Suroviny:
plec skopové,
sádlo,
slanina,
cibule,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín mletý,
vývar masový,
chléb
Komentáře (1)