Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Máslem a kmínem vonící carpaccio připravené ze zdravých, pevných hříbků může být výborným předkrmem nebo netradičním hlavním chodem. Tenké plátky hříbků, ozdobené žloutkovou emulzí, gratinujeme přímo na talíři a před podáváním ozdobíme hříbkovými škvarečky.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2LEM
Moje poznámka
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2LEM
Nejnovější recepty
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 54 minutami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 13 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková rybí polévka a kapří hranolky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 13 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 17 minutami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 1 hodinou
Guláš uherského grófa
PavelSt před 3 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 9 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 9 hodinami
Květákové placičky
Valis před 10 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 11 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 12 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 12 hodinami
Suroviny:
houba hřib,
máslo,
žloutek,
parmazán,
sůl,
kmín drcený,
pepř mletý,
olej
Komentáře (1)