Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní sýr v kuřecí obálce

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 986 kJ /
1 431 kcal
Bílkoviny326,20 g
Tuky14,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 770 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme na co nejslabší plátek (vložíme ho mezi mikrotenové sáčky nebo potravinovou fólii a dáváme pozor, abychom plátek neporušili), lehce osolíme a vydatně opepříme. Krok 2: Na plátky položíme pivní sýr v celku, dobře zavineme a upevníme párátky. Krok 3: Opékáme na rozpáleném oleji (másle/přepuštěném másle) asi 15 minut ze všech stran. Krok 4: Maso vyjmeme, výpek zaprášíme lžící hladké mouky, zarestujeme, zalijeme vývarem nebo vodou, provaříme a dochutíme.

Zveřejněno 24. 10. 2009

Poznámka autorky Eliza

Náplň může tvořit i např. romadur nebo celý hermelín. S hermelínem jsem ochutnala pokrm poprvé v jedné berounské restauraci a doma několikrát opakovala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní sýr v kuřecí obálce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Q2Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pivní sýr v kuřecí obálce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Q2Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Smradlavým receptům ZDAR :yes::yes::yes: :-D;-)

Terezko, udělala jsi mi radost pochvalou i hezounkou fotkou... Četla jsem před časem v "Co dnes uvařit?", že se na to chystáš, tak jsem byla zvědavá, jestli se podařilo ;-):-), takže díky za zprávu. :-)

Eli, bylo to výborné :-):yes:. Místo pivního sýra jsem dala romadur ;-) a dovolila jsem si přidat fotečku ;-):-).

:-O Posílám bodík, vypadá to jedinečně. :yes: Určitě vyzkouším, ale bude to chvilku trvat...:-// nejdřív si budu muset z Česka přivézt ten pivní sýr...Ale je to fakt nádhera.:-*

Takže další uložený.;-) Ty fotky...:-K Že já sem takhle pozdě vůbec lezu!:-(:-8 Bodík!:yes:

Eli, tys mi teda vybičovala chuťové buňky do pozoru, dala bych si tu parádu hned:-p:-)

Eli, parádní voňavoučký recept přímo vybízí k vyzkoušení:-p:-p. Ve čtvrtek jsem dělal Ondráše s tvarůžkama, takže recept zatím ukládám. Posílám osmý bodík;-). :-!:-)):yes::yes::-K

Posílám bodík, vypadá to úžasně a ty fotky-nádhera.:-)

Eli, hodně se tady mluví o zápachu z tvarůžek při jejich tepelné úpravě. Já tu zkušenost fakt nemám, třebaže někdy trocha vyteče. To droždí určitě kuchyň více "provoní":-)):-D

Janinko, děkuji :-K. Už jsem si nalepila capsicollovou náplast, tak snad mi pomůže, když už z ní většinou mívám ekzém...:-(
Zítra mám v plánu udělat šlehané bifteky od druhé Janinky, vše mám nachystané, tak snad budu pohybuschopná...:-D
Hezký večer a děkuji za poslané body :-).

Elizo, tak tento recept se ti opravdu povedl a ten vytékající sýr tomu dává ještě lepší punc :yes:+ 6. Jinak ti přeji, ať bolest zad brzy odezní:-K

Jo ;-), ten vytékající sýr se povedl...šikula :-).
Tento recept jsem vždy dělala jen s hermelínem, pivní sýr byl dnes premiéra. Ale má to velmi kladný dopad na naši kuchyni - přestože mi sýr při opékání na několika místech vytekl, v kuchyni to cítit není a tudíž se přestávám bát tepelné úpravy romaduru, syrečků a jiných milovaných pochutinek. ;-)
Až mě přestanou bolet záda a budu mít čas a náladu, vyhledám si všechny "voňavé" recepty zde a poukládám k realizaci...:-p
Díky za body!!

No, Eli, jak ten sýr teče z té porce:-p:yes:..mńam!!:yes::yes:

:yes::-p:yes::-!dávám bodíka:yes:

Tématické fráze:
babicovy dobroty 24.10.2009, pivní sýr, babicovy dobroty recepty 24.10.2009, babicovy recepty 24.10.2009, babicovy dobroty dnes 24.10.2009, co se smradlavym s hermelínem, sýr na opékání, úprava pivního sýru, tepelna+uprava+z+pivniho+syru, jak vypada pivni syr, jak upravit romadur, jak upravit kuřecí zad.čtvrtky, šlehaný pivní sýr, pivni syry, syr co tece, babicovy dobroty brokolice sýrové omáčce, co z pivniho syru, výborný pivní sýr, tepelná úprava romaduru, úprava pivního sýra

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr pivní, sůl, pepř, olej, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu