Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní sýr v kuřecí obálce

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2009 16:02

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 986 kJ / 1 431 kcal
Bílkoviny326,20 g
Tuky14,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 770 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Náplň může tvořit i např. romadur nebo celý hermelín. S hermelínem jsem ochutnala pokrm poprvé v jedné berounské restauraci a doma několikrát opakovala.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Paprika Paprika

21. 11. 2010 17:14

Smradlavým receptům ZDAR :yes::yes::yes: :-D;-)

Eliza Eliza

21. 11. 2010 15:06

Terezko, udělala jsi mi radost pochvalou i hezounkou fotkou... Četla jsem před časem v "Co dnes uvařit?", že se na to chystáš, tak jsem byla zvědavá, jestli se podařilo ;-):-), takže díky za zprávu. :-)

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

21. 11. 2010 12:20

Eli, bylo to výborné :-):yes:. Místo pivního sýra jsem dala romadur ;-) a dovolila jsem si přidat fotečku ;-):-).

paajus

28. 10. 2009 12:34

:-O Posílám bodík, vypadá to jedinečně. :yes: Určitě vyzkouším, ale bude to chvilku trvat...:-// nejdřív si budu muset z Česka přivézt ten pivní sýr...Ale je to fakt nádhera.:-*

dzungila

26. 10. 2009 01:46

Takže další uložený.;-) Ty fotky...:-K Že já sem takhle pozdě vůbec lezu!:-(:-8 Bodík!:yes:

Marta Marta

25. 10. 2009 10:39

Eli, tys mi teda vybičovala chuťové buňky do pozoru, dala bych si tu parádu hned:-p:-)

Jenda1 Jenda1

25. 10. 2009 10:02

Eli, parádní voňavoučký recept přímo vybízí k vyzkoušení:-p:-p. Ve čtvrtek jsem dělal Ondráše s tvarůžkama, takže recept zatím ukládám. Posílám osmý bodík;-). :-!:-)):yes::yes::-K

Aneta Aneta

24. 10. 2009 21:10

Posílám bodík, vypadá to úžasně a ty fotky-nádhera.:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2009 20:00

Eli, hodně se tady mluví o zápachu z tvarůžek při jejich tepelné úpravě. Já tu zkušenost fakt nemám, třebaže někdy trocha vyteče. To droždí určitě kuchyň více "provoní":-)):-D

Eliza Eliza

24. 10. 2009 19:06

Janinko, děkuji :-K. Už jsem si nalepila capsicollovou náplast, tak snad mi pomůže, když už z ní většinou mívám ekzém...:-(
Zítra mám v plánu udělat šlehané bifteky od druhé Janinky, vše mám nachystané, tak snad budu pohybuschopná...:-D
Hezký večer a děkuji za poslané body :-).

pipre pipre

24. 10. 2009 18:55

Elizo, tak tento recept se ti opravdu povedl a ten vytékající sýr tomu dává ještě lepší punc :yes:+ 6. Jinak ti přeji, ať bolest zad brzy odezní:-K

Eliza Eliza

24. 10. 2009 18:09

Jo ;-), ten vytékající sýr se povedl...šikula :-).
Tento recept jsem vždy dělala jen s hermelínem, pivní sýr byl dnes premiéra. Ale má to velmi kladný dopad na naši kuchyni - přestože mi sýr při opékání na několika místech vytekl, v kuchyni to cítit není a tudíž se přestávám bát tepelné úpravy romaduru, syrečků a jiných milovaných pochutinek. ;-)
Až mě přestanou bolet záda a budu mít čas a náladu, vyhledám si všechny "voňavé" recepty zde a poukládám k realizaci...:-p
Díky za body!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 10. 2009 17:08

No, Eli, jak ten sýr teče z té porce:-p:yes:..mńam!!:yes::yes:

Bibinka Bibinka

24. 10. 2009 17:07

:yes::-p:yes::-!dávám bodíka:yes:

spagetka spagetka

24. 10. 2009 16:22

Hodně zajímavý postup a ten sýr ....:-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: babicovy dobroty 24.10.2009 pivní sýr babicovy dobroty recepty 24.10.2009 babicovy recepty 24.10.2009 babicovy dobroty dnes 24.10.2009 co se smradlavym s hermelínem sýr na opékání úprava pivního sýru tepelna+uprava+z+pivniho+syru jak vypada pivni syr jak upravit romadur jak upravit kuřecí zad.čtvrtky šlehaný pivní sýr pivni syry syr co tece babicovy dobroty brokolice sýrové omáčce co z pivniho syru výborný pivní sýr tepelná úprava romaduru úprava pivního sýra

Suroviny: prsa kuřecí, sýr pivní, sůl, pepř, olej, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pivní sýr v kuřecí obálce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Q2Q