Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 198 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,49 g |
Tuky | 2,60 g |
Vláknina | 26,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 567 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 86,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce v rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxDV
Moje poznámka
Hovězí srdce v rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lxDV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 15 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 39 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 47 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 58 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Toskánský bůček
poirotka před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce,
srdce z divočáka,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce na divoko,
hovezi vnitrnosti,
srdce z divocaka recept,
vnitřnosti z divočáka,
vnitřnosti divočáka,
hovězí srdce recepty,
recept na hovězí srdce,
recepty hovězí srdce,
recepty na hovězí srdce,
hov.srdce recepty,
recept hovězí srdce,
pokrmy z divočáka,
divočák vnitřnosti,
hovězí srdce cena,
pečene hovězi srdce,
kuchař ví hovězí srdce na smetaně,
divočák srdce recepty
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
celer,
kečup sladký,
paprika sušená sladká,
česnek,
víno červené,
olej,
pažitka,
jíška,
cukr,
bobkový list,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (13)