Postup přípravy
Krok 1: Porce ryby osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v hladké mouce.
Krok 2: Zprudka opečeme z obou stran na másle, vyndáme a udržujeme v teple (třeba zabalené v alobalu).
Krok 3: Do výpeku přisypeme ještě lžíci mouky, prosmahneme, přidáme olivy a a zalijeme malým množstvím studené vody.
Krok 4: Provaříme, případně zredukujeme a dochutíme solí, citrónovou šťávou a například rybí omáčkou nebo lžičkou ostré hořčice.
Zveřejněno 21. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71ky
Moje poznámka
Tuňák na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71ky
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 23 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 30 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 42 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
tuňák recept,
tunak filet recept,
tuňák,
příprava tuňáka,
filet z tuňáka recept,
tuňák recepty,
filety z tuňáka,
tuňák na másle,
filet z tunáka,
tuňák filety recepty,
filety z tunaka recept,
tuňák filet recepty,
recept tuňák filet,
tuňák filety recept,
tuńák filety,
recept tunak,
recepty na přípravu tuňáka,
tunak filet,
recepty z tuňáka,
recept z tunaka
Suroviny:
tuňák,
olivy zelené,
citron,
mouka hladká,
máslo,
sůl
Komentáře (5)