Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tuňák na olivách

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2009 13:50

Suroviny pro 4

4

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo vody můžeme použít smetanu na vaření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

majela

19. 9. 2010 13:43

právě jsme dojedli, tuňák byl naprosto vynikající!!! ;-)

Eliza Eliza

21. 12. 2009 16:39

Já děkuju - za milý komentář. :-K Tak ať chutná...;-)

Drobek Drobek

21. 12. 2009 16:25

:-p Jojo, tuňák potěší vždycky, a ještě k tomu takhle chutně udělaný. Už jsem to vytiskl, ještě přidán bod. A děkuju.:-K

Eliza Eliza

21. 12. 2009 14:16

Děkuju :-), já jsem měla mraženého.

Colombo65 Colombo65

21. 12. 2009 14:03

Mlask! Tuňáka mohu ve dne i v noci, ale tak nějak se bojím ho tady kupovat - čerstvej z trhu v Itálii to byla mňamka a cenově taky super - tady jsem zahlédl čerstvého za 699,-Kč/kg. Posílám boda.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tuňák recept tunak filet recept tuňák příprava tuňáka filet z tuňáka recept tuňák recepty filety z tuňáka tuňák na másle filet z tunáka tuňák filety recepty filety z tunaka recept tuňák filet recepty recept tuňák filet tuňák filety recept tuńák filety recept tunak recepty na přípravu tuňáka tunak filet recepty z tuňáka recept z tunaka

Suroviny: tuňák, olivy zelené, citron, mouka hladká, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Tuňák na olivách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/71ky