Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hajzlíci

Obalili jste hromadu řízků a zůstalo vám vajíčko i strouhanka? Nemusíte nic vyhazovat, zkuste to zužitkovat s naším receptem. Stačí přidat šunku nebo třeba i sýr a bylinky. Osmažíte a výborné jednoduché placičky máte hotové.

Hodnocení receptu je 5,0 (61×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

3. 1. 2010 14:37

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vždycky zmizí mezi prvními, tak je poslední dobou dělám pravidelně.

Dřív jsem vejce, které zbylo, dala psovi, ale pak mě napadlo přidat tam napůl suchý párek, že mu přilepším. Když jsem ochutnala, psi to už nedostali a mělo to úspěch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Věrka R.

15. 10. 2011 21:04

Taky to tak dělám a někdy dávám listovou zeleninu, kterou zrovna mám a cibulí nakrájenou na drobno.

1974andrea 1974andrea

15. 10. 2011 11:01

Zrovna jdu balit řízky a určitě nějaké to vajíčko zbyde. Zkusím, moc se mi to líbí:-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 8. 2010 11:54

Rendi;-)líbí se mi recept:yes:i tvá historka,jak chudák psík o dobrou krmi přišel;-)
Také dělávám,když neodhadnu počet vajec na obalovku;-)a též zmisí první v pořadí:-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 8. 2010 11:52

hajzlíci se mi líbí+1:yes:

vladi vladi

19. 4. 2010 14:20

:-p:-pno tedy-to je príma nápad - vyzkouším- takové jídélka na rychlo to já můžu.Posílám hned bodíka:yes::yes::-D:-D

carroll carroll

26. 3. 2010 20:18

Suprr vyzkoušela a namííí,a dala jsem tam namačkaný brambory uvařený ve slupce co zbyly :-),budu dělat častějc ikdyž nezbyde trojobal a koupim do nich slaninku:-):-p:yes: díky!

marlyn

28. 1. 2010 14:31

super nápad, přiště určitě vyzkouším a nebudu nic vyhazovat...

michsamant michsamant

24. 1. 2010 19:58

:-D:yes: dobry nazov

slunce slunce

7. 1. 2010 21:15

Taky to dělám je to fakt moc dobrý. Někdy přidám i sýr.;-):-p:-K

rendulka rendulka

3. 1. 2010 20:30

JEŠTĚ K RECEPTU-HAJZLÍCI PROTO,ŽE KDEŽ SE MĚ PTALI CO TO JE,TAK JSEM ODPOVĚDĚLA"ÁLE TAKOVÝ MALÍ HAJZLÍCI.":-p

jipak

3. 1. 2010 20:13

Taky jsme tohle jídlo dělávali bez masa,když zbylo po smažení. Říkali jsme tomu opekánky. Tak teď si přidám i uzeninku.:yes:

thomassinno thomassinno

3. 1. 2010 19:21

:yes: +13

Lenka30 Lenka30

3. 1. 2010 18:51

tak to je super nápad:yes::yes::yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 1. 2010 18:45

:-)):yes::yes::yes::-p

katka

3. 1. 2010 18:44

Výborný nápad. Škoda, že jste to nepřidala před svátky. Tam bylo vyhozeného materiálu. Zkusím to hned, jak budu smažit řízky. Už se těším. :-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty - top 10 recepty.cz slovensky kmín salámová krasavice jak se řekne slovensky kmín top recepty rychlá večeře co je rasce jak se rekne slovensky řízek toust s strouhanym syrem a gothajem v toustovaci jak se slovensky řekne kmín co kdyz zbyly smazene rizky jak se řekne slovensky hořčice hajzlici v těstíčku galerie prdu slovensky rasca opekánky recept co se zbytkem trojobalu opekanky co se zbytkem troj obalu parky v trojobalu

Suroviny: vejce, strouhanka, salám

TopRecepty.cz

Hajzlíci

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZY9J