Postup přípravy
Krok 1: Filé uvaříme v osolené vodě, po vychladnutí rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, dochutíme citronem, špetkou cukru a kapkou worchesteru.
Zveřejněno 24. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Moje poznámka
Falešná humrová pomazánka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nnv
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 3 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 3 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 5 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 5 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 5 hodinami
Maková náplň
mismi před 6 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 7 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 8 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
cerelová pomazánka,
falešná krabí pomazánka z mrkve,
humrová pomazánka na chlebíčky,
pomazánka z filé,
cerelový salát,
recept na falešnou humrovou pomazánku,
recept na humrovou pomazánku,
falešný humrový salát z celeru,
humří salát,
humrová pomazánka z krabích tyčinek,
humrový salát,
falešný krabí salát,
pomazánka z filé a celeru,
nepravý humr,
humrový salát z celeru,
falešná majonéza,
humrova majoneza,
krabí pomazánka z filé,
pomazanka chatka ,mrkev,celer...,
falešná humrovka
Suroviny:
filé,
sůl,
majonéza,
jogurt bílý,
citron,
cukr,
omáčka worcesterová
Komentáře (7)
Mrkev (ani cukr) jsem nepoužil a nasládlé to bylo ažaž...
No, možná proto, že jsem místo filé použil humra (z plechu)
***
Mazal jsem bohatě na čtyři tenké plátky veky a k dokonalosti dotáhl měsíčkem z cibule a půlměsíčkem citronu (i s kůrou)
K tomu François de Rozay (Kaufland)
Obého bylo taktak akorát pro dva k výročí...