Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Loupáčky s medem

Hodnocení receptu je 5,0 (45×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 1. 2010 18:29

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie11 898 kJ / 2 844 kcal
Bílkoviny83,12 g
Tuky45,29 g
Vláknina26,12 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy512,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

21. 3. 2011 16:22

Mrkla jsem na fotky u receptu a máte všichni moc hezky napečeno:yes: Eri, každého potěší, když se RCP využívá, daří se a hlavně chutná.;-):yes:

ercicka ercicka

20. 3. 2011 21:11

baby, ani neviete ako som rada, ze robite moje lupacky a ze vam chutia!!! Super! a dakujem za fotky!!!!!
:-K:-K:-K

duckie duckie

20. 3. 2011 21:02

loupáčky jsou super :-p dávám bodíka :yes:+28 a s dovolením pár foteček

ercicka ercicka

25. 6. 2010 12:20

zuzanecka101286: jasne, oni sa pecu v rure a cesto mozes robit rucne, ako si zvyknuta :yes:

zuzanecka101286

25. 6. 2010 10:53

ahojky holky mám dotaz, nemám doma pekárnu, můžu je upéct normálně ručně?. tak že bych napřed udělala kvásek a smíchala ho pak s ostatníma surovinama..?

petrzelka

2. 6. 2010 15:29

Holky zkusím to s těma kvasnicama:-K

petrzelka

2. 6. 2010 15:28

Holky zkusím to s těma kvasnicama:-K

ercicka ercicka

19. 5. 2010 06:37

a tiez ako Betyna si cerstve drozdie rozdelim na tretinky alebo na stvrtiny a tak ho mrazim

ercicka ercicka

19. 5. 2010 06:35

Reny2, ako keby som pocula mojho manzela :-D, ten mi tiez stale tvrdil, ze ani zitny kvasok mi nemoze prezit dlhsie ako 2 tyzdne a neexistuje, aby kvasnice prezili mrazak, pretoze kazda bunka obsahuje vodu, ktora pri zmrazeni zväcsi svoj objem a potom praskne, teda sa znici... ja mrazenie drozdia pouzivam uz velmi dlho, pouzivala ho aj moja mama a ver mi, ze som nezbadala rozdiel medzi cerstvym a mrazenym drozdim :yes::yes::yes: mrazene funguju prefektne a so zitnym kvaskom len zacinam, mam ho uz dva mesiace, ale poznam baby, ktore ho maju cez rok :yes::yes::yes:

Betyna

19. 5. 2010 06:17

droždí jsem začala původně mrazit z toho důvodu, že jsem dlouho bydlela na nově vznikajícím sídlišti, kde nebyl ani obchod...

Betyna

19. 5. 2010 06:15

Reny2 nemáš pravdu - je mi 53 let a celou dobu, co samostatně vařím, používám mražené droždí - ostatně na magazínu Dáma v diskuzi Domácí pekárna to tak dělá hodně děvčat. Já osobně si kostičky rozdělím na čtvrtiny a zmrazím a tak mám připravené jednotlivé dávky, některá děvčata kupují celou velkou kostku v Makru rozřežou nití a mrazí v krabičce - netřeba ani jednotlivé kostičky balit zvlášť, neslepí se.

Reny2

18. 5. 2010 22:51

Eriko,loupaky vypadaji baaajo,med my muzem takze urcite vyzkousim...jen mam jednu pripominku...v receptu uvadis,ze... "ak je drozdie mrazene, vlozime ho priamo do mlieka..." ale to je naprosty nesmysl...drozdi obsahuje kvasinky,ktere se mrazem znici a tudiz ztraci moznost nakvasit testo....pokud tedy nemas drozdi cerstve mej alespon to susene...;-)

petrzelka

15. 5. 2010 21:27

Tak tady ty loupáčky děláme často,někdy vynechám špaldovou mouku a potírám medem s vodou:-p:yes:

acnah

27. 2. 2010 18:02

Jsou moc dobré,:-K díky té špaldové mouce pěkně vláčné:-D:-))

jollka jollka

14. 2. 2010 17:59

super určitě vyzkouším + bodík:-p;-):-K

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: loupáčky loupáček recepty s medem recept na loupáček recept na loupacky loupáky s medem loupacky recept recept s medem pečení s medem recept loupacky recepty na loupáčky babicovy dobroty recepty 9.1.2010 recepty loupáček domácí loupáčky vynikající loupáčky pravé loupáčky jak motat loupacky loupáčky podle petry loupacek recept co s medem

Suroviny: mléko, žloutek, med, tuk, esence vanilková, kůra citronová, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, droždí

TopRecepty.cz

Loupáčky s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8xw