Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Doutníky

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kedlubna kedlubna

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 ks

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 541 kJ /
607 kcal
Bílkoviny33,60 g
Tuky48,00 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,97 g
Sůl4,80 g
Sacharidy9,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme bramborové těsto podle návodu na sáčku. Krok 2: Na pomoučeném vále rozválíme na obdélník široký jako párek. Krok 3: Rozkrojíme na 6 částí, do každé zabalíme nožičku párku a v rozpáleném oleji usmažíme ze všech stran dozlatova. Krok 4: Výborné teplé, jako rychlá večeře i studené nakrájené jako jednohubky.

Zveřejněno 17. 1. 2010

Poznámka autora kedlubna

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Doutníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xn4J

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Doutníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xn4J

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (19)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Helena Dvořáková 19. 11. 2015 16:42
toto vyzkouším dobrý nápad

Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek:-D:-Ddobře vymyšlené a dávám boda:yes:

Kedlubno, takové doutníky bych ráááda vykouřila a nezbyl by ani oharek:-D:-Ddobře vymyšlené a dávám boda:yes:

Baru, jde to z normálního bramborového těsta také, já je dělám z prášku jen buď časových důvodů a nebo z částečné pohodlnosti ;-):-):-K

Znám a dělám už léta, nejradši k tomu máme salát z kysaného zelí:-p:-p

Myslite, ze by to slo i z testa normalne udelaneho (tj. ne z prasku). Testo v prasku tady nemame. Ale je to krasa:yes:11:yes:

vypadá to nádherně:yes:

Moje jmenovkyně?

To je taky super nápad:yes:, bez váhání dávám bod:-K

tohle jídlo si pamatuju ze školy a byla to moooooc dobrá mňamka,dík za připomenutí.:-):-p:yes:

Super!:yes::yes::yes:+6.

Posílám bodík, protože je to dobroučké. Dělám to také, jen s tím rozdílem, že do těsta dám vajíčko a nastrouhaný tvrdý sýr a místo smažení peču v troubě na plechu vymaštěném sádlem a jíme to se špenátem. :yes::-p:-K

Jani, burek je dobrý. . ale na můj vkus listové těsto nasálo moc tuku, to bramborové se mi nezdálo tak mastné a těsta bylo více. . . . .. takže už bez přílohy, jen se zeleninkou.

:-O:yes::yes: něco podobného, jako burek;-)

Hezké, to by mně nenapadlo ... vyzkouším:yes: +2

Tématické fráze:
cukroví doutníky, dort doutník, doutníky cukroví, bramborové doutníky, doutník dort, doutníky z bramborového těsta, doutník cukroví, jablečné doutníky, bramborový burek, dort doutníky, bramborové doutníky s párkem, cukrovi doutnicky, dort s doutniky, cukroví doutník, doutníky-cukroví, jak se dělá doutník, doutníky dort, bramborový doutník, párky jako doutníky, zeli doutnik

Suroviny:
těsto bramborové, párky, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu