Ozdoby z ředkviček a pórku
Na žádné oslavě nesmí chybět bohaté obložené mísy s různými pochutinami. Pokud je chcete trošku ozvláštnit a udělat hezčí na pohled, připravte zajímavé jedlé ozdoby z pórku a ředkviček.
Suroviny pro 1
1
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj jsem dostala emailem (pouze malá ředkvička je moje fantazie), kde se pracovalo pouze nožem. Já jsem lístečky pórku vystřihovala raději nůžkami. Netroufla jsem si nožem, abych neprořezala spodní vrstvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2010 12:47
Nějak jsem přehlédla toto krásné čarování s ředkvičkou,to je úžasnédávám samozřejmě bodík
19. 1. 2010 23:33
Jani, takovou trpělivost teda nemám, klobouk dolů... U mě je maximum "zdobení" občasné (no, spíš zřídkavé) vytvarování kuliček z brambor za pomoci takového šikovného udělátka...
Jinak i obložené mísy zdobím ve stylu Jamieho Olivera... Házet nasekané bylinky a cibulku dost zvysoka, aby se "umělecky" rozprskly...
Ovšem nedávno jsem si nedovedla ani představit, že upeču svoje vlastní housky a i to se povedlo... Takže i ohledně pěkného zdobení nebudu "nikdy říkat nikdy"
No a ty máš samozřejmě bodíček i ode mě...
Jinak i obložené mísy zdobím ve stylu Jamieho Olivera... Házet nasekané bylinky a cibulku dost zvysoka, aby se "umělecky" rozprskly...
Ovšem nedávno jsem si nedovedla ani představit, že upeču svoje vlastní housky a i to se povedlo... Takže i ohledně pěkného zdobení nebudu "nikdy říkat nikdy"
No a ty máš samozřejmě bodíček i ode mě...
19. 1. 2010 21:18
je to krasne!!! :o)
19. 1. 2010 19:44
No Jani, to je ale nádhera. 37. bodík
19. 1. 2010 17:37
To je moc pěkný, šikulka.
19. 1. 2010 11:34
Děkuji všem za pochvalu a bodíky
19. 1. 2010 11:25
Krásnéjsi šikulka33.bodík letí
19. 1. 2010 11:08
19. 1. 2010 10:51
Super
19. 1. 2010 09:45
Pipre , moc hezké a máš ode mě bodíka
19. 1. 2010 09:09
na tohled jsem nikdy neměla - nejenom nožík, ale i ruce a trpělivost
19. 1. 2010 09:07
Jani, ty jsi vazne umelec, nemam slov28
19. 1. 2010 09:03
19. 1. 2010 09:03
Jani - 27.+ letí ode mě, jsi moc šikovná a trpělivá / na rozdíl ode mě /, je to opravdu nádhera
19. 1. 2010 08:27
Úúúúúžasné!Nádhera, tleskám.....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 12 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 13 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 14 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 8 minutami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 2 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 11 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 11 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 12 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 12 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Kynuté těsto na cokoli: Univerzální hrníčkové těsto na koláčky, buchty, záviny i šátečky zvládne každý, postup je snadný
Ozdoby připravené z ředkviček vám zachutnají již od pohledu. Máme pro vás několik možností, jak je vykrojit
Další recepty
Tématické fráze: ozdoby ze zeleniny ozdoby ze zeleniny postup kytka z porku vykrajování ze zeleniny postup květina z pórku vykrajování ovoce a zeleniny postup kytička z pórku zeleninove ozdoby ozdoby z ovoce a zeleniny jak udělat ozdoby ze zeleniny zdobení ředkviček ozdoby z ovoce vykrajování ředkviček ozdoby na studené mísy ozdoby se zeleniny kytka z redkvicky ozdoby ze zeleniny postupy jak vykrajovat zeleninu jak udělat carving z ovoce jak udělat carving z ovoce
Ozdoby z ředkviček a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/81Zl
52 názorů