Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušený karfiol / květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X3z
Moje poznámka
Dušený karfiol / květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6X3z
Nejnovější recepty
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 3 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 21 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 24 minutami
Pečená švestková povidla
ceslo před 41 minutami
Ovocné kůže
Lahvacek před 4 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 12 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 16 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 18 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 19 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 19 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 20 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 22 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
duseny kvetak,
květák na kari,
květák dušený,
mražený květák,
murraya koenigii,
priloha kvetak mrkev,
recepty z květáku,
vegan recepty květák,
jak se vaří karfiol,
indická kuchyně recepty s obrázkem,
dušený květák recept,
dušený květák s mrkví,
květák jako příloha,
květákové recepty,
duseny kvetak s kurkumou,
recepty s květákem,
duseny kvetak brambor,
dušen mrkev s bramborem a masem,
květák mražený
Suroviny:
květák,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
semínka hořčičná,
kurkuma,
pepř mletý,
sůl,
voda
Komentáře (11)
@Teta Lena, ano aj tak to moze byt dobre, len mne by to deti nejedli, s tym ciernym korenim sa mi to zdalo akurat,ale samozrejme, kto ma rad chilli a zazvor,urcite treba vyskusat..miesto kari korenia-kari listky dat osmahnut po tom co vypukaju horcicne semienka.
Kari listky: http://www.sailusfood.com/wp-content/uploads/curry...
MURRAYA, CURRY LEAF, KARI LIST / a. CURRA LEAF TREE / f. LE MURRAYA / n. MURRAYA
- listy keře z čeledi routovitých "Murraya koenigii Spr." je v Indii a na Srí Lance součástí koření kari. Ke kořenění jsou nejvhodnější listy čerstvé, sušené ztrácejí poněkud vůni a palčivou ostrost. Rostlinu můžeme u nás pěstovat v květináčích a listy pak používat do indonéských a indických pokrmů.