Kedlubnovo-cuketové zelí s uzenými stehny
Recept ještě nebyl hodnocenUzená kuřecí stehna zvládneme připravit velice snadno. Jejich uzená chuť skvěle funguje v kombinaci s lehce nasládlým kedlubnovo-cuketovým zelím. Podáváme s vařeným…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uzená kuřecí stehna zvládneme připravit velice snadno. Jejich uzená chuť skvěle funguje v kombinaci s lehce nasládlým kedlubnovo-cuketovým zelím. Podáváme s vařeným…
Metodou sous-vide můžeme nachystat maso, které získá chuť a zachová si šťavnatost. Připravit porce můžeme i pár dní předem a mít tak základ pro luxusní oběd, či…
Rajčata, ke kterým skvěle ladí bazalka, nejvíce ovlivní výslednou podobu skvělé letní zeleninové polévky. Krémová konzistence pak vyloženě vybízí k závěrečnému dochucení…
Co rodina, to recept na vlastní a „nejlepší” bramborový salát. Vyzkoušejte lehkou letní variantu tohoto oblíbeného pokrmu. Bramborový salát s rukolou a lehkou hořčičnou…
Pokud máte rádi krémové polévky, rozhodně si nenechte ujít tento krém. Jemnou květákovou polévku ochucenou bylinkami připravíte snadno. Její lahodnou chuť doplňují…
Lososa se zeleninovým salátem a bramborami připravíme jednoduše na jednom plechu. Zeleninu okořeníme výraznou severoafrickou kořenicí směsí, která pečené zelenině dodá…
Připravte kuřecí závitky navoněné česnekem a bylinkami zapečené v jedné nádobě i s přílohou. Tu v tomto případě tvoří brambory a plátky jablek. Toto jídlo z jednoho…
Tento klasický recept spojuje vrstvy jemně plátkovaných brambor s chutným mletým masem, které je dochucené cibulí, česnekem a aromatickým kořením. Vše je zapečeno v…
Guláš je oblíbenou omáčkou plnou masa a dalších přísad. V tomto receptu najdete návod na přípravu guláše z hovězího masa, které doplní kousky brambor, čerstvé houby a…
Osvěžující a lehký bramborový salát je skvělým samotným pokrmem, nebo přílohou k lehkému masu či rybě. Uvařené brambory doplní různá zelenina, třeba ředkvičky a hrášek.…
Rychlý oběd či večeře, to jsou jídla z jednoho pekáčku. V tomto receptu zapékáme brambory s restovaným kuřecím masem a zeleninou, proložené kostičkami slaniny, to vše…
Příprava sous - vide přidá pokrmu to „něco” navíc, co běžným pečením nedosáhnete. Maso není nikdy přesušené, chutě se propojí a koncentrují. Křepelka připravená tímto…
Chowder je oblíbená americká polévka, obvykle připravená z mořských plodů či ryb. Protože je velmi hustá a sytá, můžeme ji podávat i jako hlavní chod. Tentokrát ji…
Uvařte rodině sytou polévku plnou dobrot. Sušené houby, zkaramelizovaná cibule, vůně koření, kus prorostlého uzeného a brambory pro sytost. Prostě plný talíř chutí. Jen…
Naprosto dokonalé lenivé kuře je kombinací kuřete na stojánku a kuřete s přílohou z jednoho pekáčku. Peče se v bábovkové formě i s přílohou z brambor, cibule a dýně…
Receptů na bramborový guláš najdete spousty. Tentokrát jsou k bramborám a kvalitním párkům přidané i houby a hotový guláš je zjemněný smetanou. Vyzkoušejte a uvidíte, že…
Kuřecí uzené kousky dušené s kysaným zelím a podávané s bramborovo-mrkvovým knedlíkem, zdobeným smaženou cibulkou jsou skvělým tipem na víkendový oběd. Kosti a kůže z…
Výraznou chuť lesních hub si naplno vychutnáme v jemné smetanové omáčce, kterou provoníme aromatickou šalvějí. Hříbkovou omáčku podáváme s jednoduchými bramborovo…
Dozlatova upečená vinná klobása je klasika, která si našla cestu i na sváteční stoly. Pochutnat si na ní můžeme i mimo Vánoce, například v kombinaci s jemnou bramborovo…
Pečený šťavnatý bůček je česká klasika, která pořádně zasytí. Podáváme ho s bramborovými knedlíky a vařenou kapustou. Ta nejen že skvěle chutná, ale obsahuje také…
Kuřecí maso marinované v jogurtové marinádě a usmažené v bramborovém těstě vás určitě nadchne. Maso díky jogurtu krásně zkřehne a nasákne chuť koření a česneku.…
Tento salát je lehká a zdravější varianta tradičního bramborového salátu, která nabízí svěží chuť bez zbytečně těžkých přísad. Místo klasické majonézy se často používá…
Vypadají jako klasické bramboráky, ale zdání klame. Tyto smažené placky jsou sice z nastrouhaných brambor, ale doplňuje je mleté maso a řízný křen. To zajistí, že…
Kachní prsa opečeme krátce na pánvi, zůstanou díky tomu křehká a šťavnatá. Podáváme je s domácími bramborovými knedlíky a dušenou řepou, která ke kachnímu masu chuťově…