Kuřecí stehýnka s dobrou šťávou
Recept ještě nebyl hodnocenIngredience na marinádu vyšleháme metličkou. Kuřecí spodní stehýnka opláchnout, osušit a naskládat do marinády, musí být celá obalená. Nejlépe přes noc, nejméně tři…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ingredience na marinádu vyšleháme metličkou. Kuřecí spodní stehýnka opláchnout, osušit a naskládat do marinády, musí být celá obalená. Nejlépe přes noc, nejméně tři…
Ingredience na marinádu vyšleháme metličkou. Kuřecí spodní stehýnka opláchnout, osušit a naskládat do marinády, musí být celá obalená. Nejlépe přes noc, nejméně tři…
Na vál dáme oloupané a na masovém mlýnku umleté brambory, přidáme hmotu ze sáčku i s burisony a zpracujeme. Vytvoříme váleček, rozdělíme ho na 8 dílů a na pomoučeném…
Na pánev dáme sádlo, ale může být i olej a na drobné kostičky nakrájenou slaninu, kterou necháme trochu povolit. Pak k ní přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, obojí…
Den předem uvaříme brambory a dýni.Noky připravíme tak, že nastrouháme brambory a dýni. Pomoučníme vál, nasypeme na něj dýni s bramborem, osolíme. Uděláme důlek do…
Syrové brambory nakrájet na kolečka, když jsou nové tak i se slupkou. Mrkev taky nakrájet na kolečka. V míse společně okořenit a nalít trochu oleje- důkladně promíchat…
Vymastíme si pekáček (remosku)máslem a vložíme syrové, oloupané brambory, nakrájené na kolečka. Posypeme kmínem, trochu posolíme a poklademe plátečky másla. Rybu…
Do hrnce dáme na kostičky nakrájené brambory, zalijeme vývarem, přidáme špetku majoránky, přivedeme k varu a vaříme cca 20 minut.Polévku odstavíme, přidáme creme…
Nejprve na másle zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, pak přidáme na kostičky nakrájenou klobásu a chvilku na mírném plameni restujeme, aby pustila chuť a šťávu.…
Nakrájíme na menši kusy uzená žebra a ocásek a cca 1,75 -2,5 hod. pomalu vaříme. (Dle vašeho času). Vytvoříme základni vývar, ktery je sám o sobě dost slaný, tedy…
V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…
Čtvrtky opláchneme, osušíme a do každé vetřeme grilovací koření. Na horní části masa uvolníme kůži a pod ni vsuneme po plátku másla.Zeleninu očistíme a nakrájíme.…
Zeleninu očistíme, celer a petržel nastrouháme, mrkev necháme vcelku. Na kousku másla krátce orestujeme nastrouhanou zeleninu a koření.Zalijeme vodou, přidáme králičí…
Kuřecí stehna omyjeme a osušíme. Metličkou prošleháme marinádu a stehna důkladně obalíme v marinádě. Necháme 24 hodin odležet.Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.…
Bramborový guláš je jídlo z jednoho hrnce, jehož základ tvoří brambory. Pro vylepšení je možné přidat i uzeninu. Ochucuje se nejrůznějším kořením, nejčastěji mletou…
Polévky z kysaného zelí jsou pestré obsahem surovin. Každá oblast má svého favorita. Vyzkoušejte recept pocházející ze slováckého Vlčnova. Patří do něho houby, které…
Gulášek a pivo? A co takhle skvělý gulášek, křupavé dobře ochucené bramboráky a k tomu to pivečko? Jestli jste dostali právě na něco takového chuť, tak následujte náš…
Záviny z listového těsta jsou vděčnou součástí rodinného jídelníčku i vítaným občerstvením na oslavách. Záviny ocení i vegetariáni, mohou se jíst teplé i studené.…
I ze zdánlivě obyčejné suroviny jako je cibule můžete vykouzlit skvělou smetanovou omáčku, která má lehce nasládlou chuť. Nejlépe si ji vychutnáte v kombinaci s vařeným…
Delikátní chuť pstruha stačí jen lehce doplnit česnekem a pepřem. Filety podáváme s teplým salátem z brambor, na skus uvařených fazolek, cherry rajčat a oliv, který…
Pokud patříte mezi milovníky hub a vždy máte nějaké sušené doma po ruce, pak je tento recept pro vás jak stvořený. Talíř chutné smetanové polévky, plné hub, brambor a…
Dobrá polévka na víkend i pro všední den, vhodná pro celou rodinu. Malým dětem můžeme část polévky odebrat a rozmixovat. Kdo má rád syté polévky se spoustou zeleniny, na…
Polévka z ledového salátu je svěží a lehký pokrm, ideální pro horké letní dny. Tato polévka je krémová a lahodná, plná vitamínů a živin, která se hodí jako předkrm nebo…
Brambory nakrájíme na větší kostky a dáme vařit s necelým půllitrem vody, kterou osolíme a přidáme koření.Brambory necháme vařit jen velmi krátce, přidáme k nim…