Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brusinky - suroviny a ingredience

Brusinky

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie298 kJ /
71 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,01 g
– nenasycené0,35 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,00 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Hermelín do trouby i na gril Videorecept

Hermelín do trouby i na gril

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vychytaný recept na přípravu hermelínu se v sezóně grilování bude určitě hodit. Většina z nás už je masem přejedená. Mezi rychlejší alternativy patří měkký, smetanový a…

BarborkaS.

55 min

Patero slaných závinů Videorecept

Patero slaných závinů

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Listové těsto je zkrátka geniální ve své univerzálnosti. Díky své neutrální máslové chuti se dá kombinovat takřka s čímkoli. Slaný moučník, křupavý i šťavnatý současně,…

Eliza

90 min

Mrkvový koláč s jablky

Mrkvový koláč s jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Mrkvový koláč s jablky je vláčný a aromatický dezert, který kombinuje sladkost mrkve a svěží kyselost jablek. Tento koláč je obohacený o ořechy, brusinky a voňavou…

terezicka1

55 min

Svíčková podle maminky

Svíčková podle maminky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Maminčina je nejlepší - pravda, o které se nepochybuje, zejména pokud jde o recept na tradiční svíčkovou. Omáčka plná kořenové zeleniny je zjemněná smetanou a právem…

saudyova

120 min

Svíčková z vepřového

Svíčková z vepřového

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Libové vepřové maso odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a celé potřeme olejem. Pak jej dáme na chvíli do chladu a připravíme ostatní suroviny.Očistíme kořenovou…

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Svíčková omáčka rozhodně patří k tradičním svátečním jídlům naší kuchyně, připravte si ji tentokrát trochu netradičně z divočáka, či jiné zvěřiny, budete mile překvapeni…

Scathy

180 min

Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Srnčí maso patří mezi zástupce zvěřiny s velice lahodným masem. Přes noc v koření naložené medailonky zkřehnou a propojí chutě. Na pánvi je pak stačí jen doplnit…

lucina.pipina

50 min

Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

S podzimem přichází i sezona zvěřiny. Oblíbeným způsobem, jak ji podávat, je guláš, ve kterém chuť masa podpoříme divokým kořením a výraznou chuť zjemníme kořenovou…

poslirecept

180 min

Omáčka z vařených vajec

Omáčka z vařených vajec

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Z vajec vařených natvrdo můžeme připravit výbornou omáčku, která se hodí k masu i jen tak samostatně ke knedlíku či bramborám. Pikantní chuť dodá omáčce křen a hořčice,…

spagetka

30 min

Tvarohová bábovka od Výbušné

Tvarohová bábovka od Výbušné

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Opravdu chutná a vláčná bábovka. Je nakypřená nejen práškem do pečiva, ale i dobře našlehaným sněhem z bílků. Je nutné jí dobře propéct, aby se při vyklápění neroztrhla.…

rebeka

75 min

Flapjack

Flapjack

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Flapjack je výživná a zdravá pečená tyčinka z ovesných vloček. Pochází z Velké Británie. Upečte si tyto výborné tyčinky doma, jednoduše a rychle. Přidat můžete oblíbené…

kikinulka

40 min

Rychlá králičí svíčková

Rychlá králičí svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Očištěného králíka prošpikujeme částí slaniny nakrájené na kostky slaninou a cibulí, dáme oboje i do břišní dutiny a bříško uzavřeme jehlami.(porce jen prošpikujeme)…

spagetka

20 min

1 2 3 14

Naposledy jste si prohlédli