Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček uzený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Flíčky se zelím a uzeným bůčkem

Flíčky se zelím a uzeným bůčkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční české jídlo, které spojuje jednoduchost a chutě domácí kuchyně. Tento pokrm oblíbený zejména v zimních měsících, si získává srdce milovníků kvalitních a sytých…

cathleen

40 min

Pupek na zelenině

Pupek na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji vyškvaříme na kostičky nakrájený uzený bůček, pak přidáme na kostky nakrájené maso obalené v hladké mouce, osolíme, opepříme a necháme zprudka opékat. Poté maso…

1974andrea

120 min

Špekové knedlíky

Špekové knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Knedlíky jsou zpravidla přílohou, nicméně mohou být i hlavním jídlem. Takovými se mohou stát tyto špekové knedlíky. Připravíme je z vařeného bůčku, opečené veky, bylinek…

toprecepty.cz

120 min

Zelný koláč

Zelný koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Listové těsto rozválíme dle velikosti formy nebo pekáče. Ideální je plech na pizzu Ø 33 cm. Dle tvaru a velikosti formy si připravíme pečící papír. Uzený špek si…

Colombo65

30 min

"Voňavé" brambory

"Voňavé" brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky nebo plátky. Uzený bůček a sýry na menší kostky. Pekáček vymažeme sádlem.Brambory lehce osolíme (sýry jsou slané) a…

"Zelník" s mletým masem na plechu

"Zelník" s mletým masem na plechu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zelí lehce vymačkáme (vodu odložíme na vypití) a pokud je moc dlouhé, překrájíme.Do mísy dáme maso, koření, utřený česnek a zelí. Důkladně promícháme a spojíme.K masové…

mika59

50 min

Cassoulet - specialita jižní Francie

Cassoulet - specialita jižní Francie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Dvě tři hodiny před přípravou namočíme fazole do studené vody a necháme nabobtnat, potom k nim přidáme česnek, bylinky a uvaříme je téměř doměkka. Uzený bůček, klobásu,…

evosheek

90 min

Bostonské fazole

Bostonské fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazole namočíme den předem a druhý den slijeme vodu. Zalijeme čerstvou vodou a na mírné teplotě uvaříme téměř doměkka (na skus). Při cezení si ponecháme asi 200 ml…

Šašlikový hrnec

Šašlikový hrnec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do pekáče nakrájíme na kostky vepřové maso, na něj dáme pokrájenou cibuli, na cibuli pokrájený uzený bůček, na bůček pokrájené papriky a navrch mleté maso. Každou…

Irrena

150 min

Meteník z pekáčku

Meteník z pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tento slaný kynutý koláč pochází ze Slovenska a kombinuje chuť kysaného zelí a voňavého uzeného bůčku. Meteník chutná skvěle teplý i zastudena a můžeme ho nabídnout…

cathleen

60 min

1 2 3 4 8

Naposledy jste si prohlédli