Pavlův plněný bůček

pavelk Kuchař: pavelk

Doba přípravy: závisí na době pečení 6-8 porcí Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

vepřový bůček s kůží, široký
hořčice kremžská
cibule
paprikový lusk
uzené maso
plátkový sýr
grilovací koření
kmín
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček vykostím, opatrně do něj udělám kapsu, kterou mírně prosolím, popepřím, pomažu hořčicí a vložím na drobno nakrájené uzené maso, cibuli na půlkroužky, papriku na nudličky a přikryji plátky sýru.

  2. Vše v kapse posypu gril.kořením a kapsu uzavřu buď sešitím potravinářskou nití nebo jak je vidno na obrázku, jehlami.

  3. Kůži nařežu na kostky,aby se pěkně propekla a nepřipálila se.

  4. Bůček vložím na sádlem vymazaný plech, mírně podleji vývarem a přikryté peču asi 1 a půl hodiny. Občas podliji a když začne masíčko zlátnout, přidám zbytky, které mi zbyly z uzeného, cibule a papriky a již nepřikryté nechám dopéct na zlatavou kůrčičku.

  5. Šťávu sliji do kastrůlku, zahustím tmavou jíškou.

Poznámka

Pravda je, že sýr při pečení částečně vytekl do šťávy, ale ten udělal vynikající chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Pavlův plněný bůček

Tématické fráze: plněný bůček plněný bůček recept recept na plněný bůček recepty plněný bůček plněný bůček recepty bůček plněný houbami plněný vepřový bůček buček recepty vynikající buček recepty z bučku recept plneny bucek pečený plněný bůček plněny buček na grilu bůček plnenej bůček buček plněny plněný pečený bůček plněný bůček na gril pečený bůček recepty top recepty buček