Bůček z božského pekáčku

Vepřové maso Doba přípravy: cca 1,5 hod 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: cca 1,5 hod 2 názory

Suroviny dle strávníků

kysané zelí
bůček
sůl
kmín
černé pivo
med

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáčku dáme kysané zelí, na které poklademe osolený a pokmínovaný bůček. Toto vše zalijeme sklenicí černého piva.

  2. Pečeme při cca 180°C do růžova. 10 minut před koncem pečení bůček pokapeme medem a dáme opět na chvíli do trouby.

Poznámka od kuchařky

Tento recept jsem viděla u Hrušky a měla jsem potřebu ho vyzkoušet a udělala jsem dobře.

Komentáře k receptu Bůček z božského pekáčku

  • popoluska340 popoluska340

    Receptik ukladam na vyskusanie,este som kapustu s pivom nerobila,len spekacky s pivom,ale urcite mi bude chutit:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :yes: Kdysi jsem tohle zkoušela :yes: díky za připomenutí , je to super :-)

    Odpovědět

Tématické fráze: bucek recepty bůček pečeme bůček ˇpekáčky na pivu bucek na zeli podle hrusky top recepty bucek recepty do pekáčku bůček po vietnamsku s medem recepty buček bůček se zelím a z medem bůček na zelí a černém pivu bůček v pekáčku bůček na zelí s medem božský pekáček hruška buček v zelí božský bůček se zelím recept bůček božský vepřový bůček bůček se zelím od hruška bůček priprava