Bůček z božského pekáčku

savlinka Kuchařka: savlinka

Doba přípravy: cca 1,5 hod dle strávníků Vepřové maso 2 názory

Suroviny

kysané zelí
bůček
sůl
kmín
černé pivo
med
Recept si zatím oblíbilo 19 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do pekáčku dáme kysané zelí, na které poklademe osolený a pokmínovaný bůček. Toto vše zalijeme sklenicí černého piva.

  2. Pečeme při cca 180°C do růžova. 10 minut před koncem pečení bůček pokapeme medem a dáme opět na chvíli do trouby.

Poznámka

Tento recept jsem viděla u Hrušky a měla jsem potřebu ho vyzkoušet a udělala jsem dobře.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 328 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bůček z božského pekáčku

  • popoluska340 popoluska340

    Receptik ukladam na vyskusanie,este som kapustu s pivom nerobila,len spekacky s pivom,ale urcite mi bude chutit:-K:-K:-K:yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :yes: Kdysi jsem tohle zkoušela :yes: díky za připomenutí , je to super :-)

    Odpovědět

Tématické fráze: ˇpekáčky na pivu bucek na zeli podle hrusky recepty do pekáčku pečeme bůček bůček se zelím a z medem bůček na zelí a černém pivu bůček v pekáčku bůček na zelí s medem hruška buček v zelí božský bůček se zelím bucek na pivu dle hrusky bůček podle bůček zbožskeho pekáče bůček na pivě podle hrušky bůček na pivu bůček podle hrušky bucek a zeli v jednom pekaci bucek na medu bůček na medu hruška božský pekáček

Zapomněl/a jsem heslo