Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,89 g |
Tuky | 119,75 g |
Vláknina | 13,57 g |
Cholesterol | 184 mg |
Sodík | 253 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 22,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z koření Hungaria, utřeného česneku, soli a kmínu umícháme pastu, kterou potřeme celý bůček a necháme jej tak hodinu odležet v lednici.
Krok 2: Cibuli nakrájíme a vložíme do pomalého hrnce. Na ni uložíme naložený bůček, přidáme cca 1/2 dcl vody, hrnec uzavřeme a vaříme na LOW 6 hodin
Krok 3: Zelí překrájíme a dáme do misky. V kastrůlku orestujeme na olivovém oleji nakrájenou cibuli. Nerestujeme déle, než 1 minutu a přidáme ji k zelí. Kapii, feferon a okurku nakrájíme nadrobno a přidáme do misky se zelím a cibulí. Vše promícháme a můžeme podávat s nakrájeným bůčkem
Zveřejněno 14. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Moje poznámka
Bůček Hungaria se zelným salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWMv
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 1 hodinou
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 23 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 25 minutami
Uzený guláš
brtna před 48 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 3 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 13 hodinami
Tématické fráze:
egypt hungaria,
hungaria,
jak upéct výborný bůček,
ovarový bůček,
výborný bůček,
búček na kmíně,
naloženy buček,
zelný salát z kysaného zelí,
bůček v pomalém hrnci,
egypt hungarda,
měkký bůček recept,
búček s mrkví,
klasicky bůček,
pečený bůček v pomalém hrnci,
výborný naložený bůček,
měkký bucek,
bůček recepty,
bucek se zelim v pomalem hrnci,
koření hungaria,
recepty výborný bůček
Suroviny:
bůček vepřový,
koření hungaria,
kmín celý,
cibule,
česnek,
sůl,
zelí kysané,
cibule,
olej olivový,
feferonka čerstvá,
okurka salátová,
pepř
Komentáře (15)
Díky
Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat)
PH nemám, IQ neznám
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že
Za složení oného koření