Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček Hungaria se zelným salátem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 360 min

360 min (360 min příprava)

14. 1. 2017 17:27

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 974 kJ / 1 428 kcal
Bílkoviny61,89 g
Tuky119,75 g
Vláknina5,73 g
Cholesterol 184 mg
Sodík 253 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy22,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koření Hungaria je od Rojíka, je velmi pikantní a určitě ho každý nemá, proto dodávám složení:

Sůl, paprikové floky, hořčice, cibule, sl. paprika, koriandr, pepř černý, saturejka, oregano.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Izabella929

3. 10. 2018 14:16

:yes:

Frantiska

25. 6. 2017 19:44

Blanka Dostalova: tady je odkaz na eshop https://www.rojikovokoreni.cz/hungaria/p24

JanaDorazinova

25. 6. 2017 19:21

Blanka Dostalova: :-D:-D, ne, není z Maďarska, ale z Hurgady.. Egypt. Opravdu nevím, jetli lze koupit i v ČR. Já si ráda v různých zemích kupuji jejich, zase jiné koření. Určitě by stačilo nějaké hodně pikantní :-)

Blanka Dostalova

25. 6. 2017 14:05

Kde prosím koupím koření Hungaria,...nemusím doufám do Maďarska ;-);-):-):-)

JanaDorazinova

20. 1. 2017 16:58

Marie Švarcová : Tak ten neznám;-), ale určitě bude taky skvělý :-)

Marie Švarcová

20. 1. 2017 15:46

:yes::yes::yes::yes::yes: nemám pomalý hrnec ale mám Ultra Pro, ve kterém se maso peče bez podlévání a je naprosto fantastické, dělám v tom všechna masa i guláš, svíčkovou, ptáčky apod. Tento recept je skvělý i to koření je výborné.
Díky :-K

JanaDorazinova

17. 1. 2017 01:15

Ivosisko: No, nevím, jaká teplota je v pomalém hrnci, nemám k němu teploměr. Každopádně se v něm maso nespálí. Do klasického pekáče je pochopitelně nutné přidat víc vody a podle potřeby přilévat, dokud není bůček měkký.

Ivosisko

16. 1. 2017 23:12

Jani: děkuji za informace, pokusím se toho přidržet a současně budu spoléhat na svůj nos, že mě včas bude varovat :-D:-K

Casino: jo, máš recht, ale já nechtěl hýbat s receptem....jen pro mne doplnit - zajímalo mě, jaká teplota odpovídá době vaření 6hod (abych mohl PH nasimulovat) :-8

JanaDorazinova

16. 1. 2017 22:53

Ivosisko: V klasickém pekáči lze pochopitelně taky upéct bůček.. Takže zhruba 80 minut na 180 stupňů, ke konci bych přidala na výkonu na 220 stupňů. Záleží, jak velký bůček pečeme, podle toho dobu zkrátíme, nebo prodloužíme.

casino

16. 1. 2017 21:45

Ivosisko:
PH nemám, IQ neznám:-D ale rcp je v kategorii PH, tak to nechte bejt:-D
No, bůček snad udusíte či upečete i bez receptu, že;-)
Za složení oného koření:yes::yes::yes:

Ivosisko

16. 1. 2017 21:21

Dost mě to zajímá, ale nemaje PH a v poslední době ani IQ :-D, mohl by mi někdo nápovědět základní parametry pro OH (obyčejný hrnec)? :-O :-?

magdalenka

15. 1. 2017 19:28

to bude dobré...:yes:

mika59

15. 1. 2017 15:50

:yes::yes:<3

Elina

15. 1. 2017 10:26

:-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: egypt hungaria hungaria jak upéct výborný bůček ovarový bůček výborný bůček búček na kmíně naloženy buček zelný salát z kysaného zelí bůček v pomalém hrnci egypt hungarda měkký bůček recept búček s mrkví klasicky bůček pečený bůček v pomalém hrnci výborný naložený bůček měkký bucek bůček recepty bucek se zelim v pomalem hrnci koření hungaria recepty výborný bůček

Suroviny: bůček vepřový, koření hungaria, kmín celý, cibule, česnek, sůl, zelí kysané, cibule, olej olivový, feferonka čerstvá, okurka salátová, pepř

TopRecepty.cz

Bůček Hungaria se zelným salátem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kWMv